Tartalomfejlesztés

Manapság a tendencia a piacvezető keresőgép óriásunknál szerencsére egy csöppet változott. Most már nem az ész nélküli felénk mutató linkeket pártolja – ezer köszönet a Google Pingvin 2.0-nak -  hanem azt érezteti velünk, hogy tartalomban a lényeg!

Szövegírás, tartalomfejlesztés, PR cikkek

Tartalomfejlesztés, szövegírás, PR cikk írói szolgáltatásom keretén belül, segítségére lehetek, hogy a tartalomfejlesztés rabszolgamunkáját elvégezzem Ön helyett, de mindezt mégis úgy, hogy a tartalmat írói vénám alkalmazása mellett az alapvető SEO szempontok figyelembevételével kreálom.

A keresőmarketing tevékenységek során amikor Ön rengeteg időt és energiát áldoz arra, hogy releváns bejövő linkeket szerezzen, akkor nagy hangsúlyt fektet például különböző webkatalógusokba, céges adatbázisokba való bekerülésre, s ilyenkor rendszerint minőségi, releváns 10001500 karakteres cikkeket szoktak elvárni, s a szövegek egyedi jellegére a magára valamit is adó webkatalógus tulajdonosok nagyon oda szoktak figyelni. Egyedi szövegnek nevezzük azt, amely még nem szerepel egy weboldalon sem, vagy nincs benne a Google indexében. Az egyedi szöveg megléte fontos, hiszen ez ad értéket a tartalomnak. A keresőgép nem ér semmit egy olyan adatbázissal, amely tele van duplikációval, s a keresőgépet használó embereknek sem érdekük ez, s az irányelveit a Google Inc. igyekszik a felhasználói közösség Nagy Számok Törvénye szerinti igényeihez igazítani.

Egy 1000 karakteres cikk megírását 500 Ft + ÁFA áron, egy 1500 karakteres cikk írását 800 Ft + ÁFA áron tudom vállalni, de csak abban az esetben ha a felkérést legalább 10 darab cikk megírására kapom. A 10 darab cikk igénylése kapcsolódhat ugyanahhoz a weboldalhoz is, hiszen egyedi szöveg alapján 10 db. különböző cikk lesz az eredménye, a szolgáltatás bemutatásának lényege viszont ugyanaz.